Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Αντώνης Τυλληρίδης

Ακαδημαϊκός Διευθυντής και Εκπαιδευτής

Ο Αντώνης Τυλληρίδης κατέχει πτυχίο στη Μηχανολογία και Τεχνολογία Συστημάτων Αυτοκινήτου από το πανεπιστήμιο Kingston University του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει μεγάλη πείρα στον τομέα της συντήρησης οχημάτων, αφού από το 2000 έχει εργαστεί σε συνεργεία αντιπροσωπειών αυτοκινήτων ξεκινώντας από τεχνικός μηχανικός, μέχρι και υπεύθυνος συνεργείου. Είναι επίσης, Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Γιώργος Παπαδάκης

Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας & Εκπαιδευτής

Ο Γιώργος Παπαδάκης κατέχει δίπλωμα στη Μηχανική Αυτοκινήτου από το Chelsea College of Aeronautical and Automobile Engineering του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος συνεργείου στις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Κύπρο. Υπήρξε επίσημο μέλος της επιτροπής του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτων (CAA) για το Ράλι Κύπρου και τεχνικός αντιπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Επίσης, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Σταύρος Μετόχης

Διευθυντής και Εκπαιδευτής

Ο Σταύρος Μετόχης είναι απόφοιτος από το Willesden College of Technology του Ηνωμένου Βασιλείου στη Μηχανική Αυτοκινήτου. Είναι επίσης, υπεύθυνος σε δικό του συνεργείο αυτοκινήτων και έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στη διάγνωση, επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων. Επίσης, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Βασίλης Βασιλείου

Εκπαιδευτής

Ο Βασίλης Βασιλείου κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στον κλάδο Μηχανολόγων Μηχανικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων και υπηρεσιών στην εταιρεία Uniplant Ltd. Επίσης, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Νίκος Γεωργιάδης

Εκπαιδευτής

Ο Νίκος Γεωργιάδης κατέχει ανώτερο δίπλωμα στη Μηχανολογία από το Frederick Institute of Technology Κύπρου. Έχει μεγάλη πείρα στο τομέα της συντήρησης οχημάτων, αφού από το 1992 έχει εργαστεί σε συνεργεία αντιπροσωπειών αυτοκινήτων ξεκινώντας από τεχνικός μηχανικός, μέχρι και υπεύθυνος συνεργείου. Επίσης, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Αριστόδημος Φωτίου

Εκπαιδευτής

Ο Αριστόδημος Φωτίου είναι κάτοχος πτυχίου στη Μηχανική Αυτοκινήτου από το πανεπιστήμιο Coventry University του Ηνωμένου Βασιλείου και κάτοχος διπλώματος στη Μηχανολογία από το Ανώτερο Τεχνικό Ινστιτούτο Λευκωσίας. Επίσης, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Στέφανος Δημητρίου

Εκπαιδευτής

Ο Στέφανος Δημητρίου κατέχει πτυχίο στο Motorsports Engineering από το πανεπιστήμιο University of Central Lancashire, Preston του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίο στη Μηχανολογία από το Frederick Institute of Technology Κύπρου. Εργάζεται ως διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία KONE Elevators Cyprus Λευκωσίας.

 

Αντώνης Σάββα

Εκπαιδευτής
Ο Αντώνης Σάββα είναι κάτοχος πτυχίου στη Μηχανολογία Αυτοκινήτου από το πανεπιστήμιο University of Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται ως σύμβουλος εξυπηρέτησης στην εταιρεία MotoTrend Ltd Λευκωσίας. Επίσης, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Νεόφυτος Αγγελοδήμου

Εκπαιδευτής
Ο Νεόφυτος Αγγελοδήμου κατέχει μεταπτυχιακό στο Motorsport Engineering του πανεπιστημίου Oxford Brookes University του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίο στη Μηχανολογία Αυτοκινήτου από το πανεπιστήμιο Frederick Institute of Technology.  Έχει εργαστεί ως τεχνικός αυτοκινήτων στην εταιρεία McLaren Automotive Ltd στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα εργάζεται ως υπεύθυνος σε δικό του συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι επίσης, Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Παναγιώτης Χαραλάμπους

Εκπαιδευτής
Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι κάτοχος διπλώματος Τεχνικού Μηχανικού στον τομέα της Ναυπηγικής Μηχανικής. Διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα συντήρησης οχημάτων, καθώς από το 1992 εργάζεται σε συνεργεία αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ως υπεύθυνος συνεργείου και είναι επίσης, Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Ιωάννης Ιωάννου

Εκπαιδευτής

Ο Ιωάννης Ιωάννου κατέχει πτυχίο στη Μηχανολογία Αυτοκινήτου από το πανεπιστήμιο Frederick Institute of Technology, καθώς και μεταπτυχιάκο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι επίσης, Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Χρίστος Τάκη

Εκπαιδευτής
Ο Χρίστος Τάκης κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Μηχανολογία από το πανεπιστήμιο De Montfort του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι Τεχνικός Διευθυντής Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού Τμήματος της MTV Water Services Ltd (Φίλτρα και επεξεργασία νερού). Είναι επίσης, Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Νικόλας Βαλιαντής

Εκπαιδευτής

Ο Νικόλας Βαλιαντής κατέχει μεταπτυχιακό MSc in Engineering Project Management από το πανεπιστήμιο Coventry University του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίο στο Motorsport Engineering.  Από το 2014 εως σήμερα είναι υπεύθυνος / διαχειριστής εγγυήσεων στον Όμιλο Char. Pilakoutas Group/ New Nissan Cyprus Ltd.